Bez zmian: <ul class="nav nav-tabs" role="tablist"> | Bez zmian: <ul class="nav nav-tabs" role="tablist"> |
Skasowano: <li role="presentation"><a role="tab" class="active" href="#tab2022" aria-controls="tab2022" data-toggle=" tab">2022</a></li>
| Dodano: <li role="presentation"><a class="active" role="tab" href="#tab2022" aria-controls="tab2022" data-toggle=" tab">2022</a></li>
|
Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2021" aria-controls="tab2021" data-toggle=" tab">2021</a></li> | Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2021" aria-controls="tab2021" data-toggle=" tab">2021</a></li> |
Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2020" aria-controls="tab2020" data-toggle=" tab">2020</a></li> | Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2020" aria-controls="tab2020" data-toggle=" tab">2020</a></li> |
Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2019" aria-controls="tab2019" data-toggle=" tab">2019</a></li> | Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2019" aria-controls="tab2019" data-toggle=" tab">2019</a></li> |
Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2018" aria-controls="tab2018" data-toggle=" tab">2018</a></li> | Bez zmian: <li role="presentation"><a role="tab" href="#tab2018" aria-controls="tab2018" data-toggle=" tab">2018</a></li> |
Bez zmian: </ul> | Bez zmian: </ul> |
Bez zmian: <div class="tab-content"> | Bez zmian: <div class="tab-content"> |
Bez zmian: <div id="tab2022" class="tab-pane fade show active" role="tabpanel"> | Bez zmian: <div id="tab2022" class="tab-pane fade show active" role="tabpanel"> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2022 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2022 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa wdrożenia</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa wdrożenia</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> | Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS”</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS”</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>Instrukcja interpretacji wyników badań mikroelementowych dodatków paszowych w mieszankach paszowych.</td> | Bez zmian: <td>Instrukcja interpretacji wyników badań mikroelementowych dodatków paszowych w mieszankach paszowych.</td> |
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>Instrukcja ilościowego oznaczania genetycznie modyfikowanej soi A5547 metodą Real Time PCR.</td> | Bez zmian: <td>Instrukcja ilościowego oznaczania genetycznie modyfikowanej soi A5547 metodą Real Time PCR.</td> |
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |
Bez zmian: <div id="tab2021" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> | Bez zmian: <div id="tab2021" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2021 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2021 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa wdrożenia</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa wdrożenia</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> | Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS”</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS”</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> | Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> |
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2021 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2021 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa aplikacji</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa aplikacji</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>Określenie zdolności zapładniającej nasienia seksowanego i nieseksowanego na podstawie oceny wybranych parametrów jakościowych.</td> | Bez zmian: <td>Określenie zdolności zapładniającej nasienia seksowanego i nieseksowanego na podstawie oceny wybranych parametrów jakościowych.</td> |
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |
Bez zmian: <div id="tab2020" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> | Bez zmian: <div id="tab2020" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2020 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2020 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Skasowano: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td>
| Dodano: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td>
|
Skasowano: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td>
| Dodano: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Skasowano: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”</td>
| Dodano: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”</td>
|
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2020 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2020 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> | Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Skasowano: <td>Parametry jakościowe mleka klacz sokólskich, utrzymywanych w stadzie ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>Parametry jakościowe mleka klacz sokólskich, utrzymywanych w stadzie ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Skasowano: <td>Określenie optymalnej częstotliwości wymiany obornika w budynku owczarni.</td>
| Dodano: <td>Określenie optymalnej częstotliwości wymiany obornika w budynku owczarni.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>3.</td> | Bez zmian: <td>3.</td> |
Skasowano: <td>Wykorzystanie fermentowanego ekstraktu ziołowego celem redukcji szkodliwych domieszek gazowych towarzyszących produkcji owczarskiej.</td>
| Dodano: <td>Wykorzystanie fermentowanego ekstraktu ziołowego celem redukcji szkodliwych domieszek gazowych towarzyszących produkcji owczarskiej.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>4.</td> | Bez zmian: <td>4.</td> |
Skasowano: <td>Metoda poprawy produkcyjności ekologicznych kurcząt RIR z wykorzystaniem wybiegów obsianych pięcioskładnikową mieszanką pastwiskową dla drobiu.</td>
| Dodano: <td>Metoda poprawy produkcyjności ekologicznych kurcząt RIR z wykorzystaniem wybiegów obsianych pięcioskładnikową mieszanką pastwiskową dla drobiu.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>5.</td> | Bez zmian: <td>5.</td> |
Skasowano: <td>Technologia poprawy zdrowotności oraz jakości piskląt pochodzących od certyfikowanych kur zestawu towarowego Hy-Line żywionych paszą wzbogaconą w kwas foliowy.</td>
| Dodano: <td>Technologia poprawy zdrowotności oraz jakości piskląt pochodzących od certyfikowanych kur zestawu towarowego Hy-Line żywionych paszą wzbogaconą w kwas foliowy.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>6.</td> | Bez zmian: <td>6.</td> |
Skasowano: <td>Technologia zwiększająca walory prozdrowotne mięsa certyfikowanych kurcząt RIR w oparciu o wykorzystanie receptury mieszanki do obsiewania wybiegów o działaniu pobudzającym metabolizm.</td>
| Dodano: <td>Technologia zwiększająca walory prozdrowotne mięsa certyfikowanych kurcząt RIR w oparciu o wykorzystanie receptury mieszanki do obsiewania wybiegów o działaniu pobudzającym metabolizm.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>7.</td> | Bez zmian: <td>7.</td> |
Skasowano: <td>Wpływ receptury składu runi pastwiskowej o działaniu pobudzającym wzrost na poprawę parametrów produkcyjnych certyfikowanych kurcząt rzeźnych rasy Żółtonóżka kuropatwiana.</td>
| Dodano: <td>Wpływ receptury składu runi pastwiskowej o działaniu pobudzającym wzrost na poprawę parametrów produkcyjnych certyfikowanych kurcząt rzeźnych rasy Żółtonóżka kuropatwiana.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>8.</td> | Bez zmian: <td>8.</td> |
Skasowano: <td>Mieszanka pastwiskowa o działaniu pobudzającym układ immunologiczny jako czynnik poprawiający wskaźniki wylęgowości ekologicznych kur nieśnych rasy Leghorn.</td>
| Dodano: <td>Mieszanka pastwiskowa o działaniu pobudzającym układ immunologiczny jako czynnik poprawiający wskaźniki wylęgowości ekologicznych kur nieśnych rasy Leghorn.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>9.</td> | Bez zmian: <td>9.</td> |
Skasowano: <td>Witamina B9 jako stymulator nieśności i czynnik poprawiający jakość certyfikowanych jaj kur Hy-Line.</td>
| Dodano: <td>Witamina B9 jako stymulator nieśności i czynnik poprawiający jakość certyfikowanych jaj kur Hy-Line.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>10.</td> | Bez zmian: <td>10.</td> |
Skasowano: <td>Metoda poprawy produkcyjności oraz jakości jaj ekologicznych kur rasy Leghorn przy pomocy dodatku do paszy kwasu pteroiloglutaminowego.</td>
| Dodano: <td>Metoda poprawy produkcyjności oraz jakości jaj ekologicznych kur rasy Leghorn przy pomocy dodatku do paszy kwasu pteroiloglutaminowego.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>11.</td> | Bez zmian: <td>11.</td> |
Skasowano: <td>Receptura składu runi pastwiskowej bogatej w karotenoidy zwiększająca walory prozdrowotne mięsa certyfikowanych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td>
| Dodano: <td>Receptura składu runi pastwiskowej bogatej w karotenoidy zwiększająca walory prozdrowotne mięsa certyfikowanych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>12.</td> | Bez zmian: <td>12.</td> |
Skasowano: <td>Poprawa parametrów wylęgowości kur Hy-Line utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych poprzez zastosowanie dodatku do paszy witamin z grupy B.</td>
| Dodano: <td>Poprawa parametrów wylęgowości kur Hy-Line utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych poprzez zastosowanie dodatku do paszy witamin z grupy B.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>13.</td> | Bez zmian: <td>13.</td> |
Skasowano: <td>Folacyna jako czynnik poprawiający wylęgowość kur rasy Leghorn utrzymywanych zgodnie z założeniami rolnictwa ekologicznego.</td>
| Dodano: <td>Folacyna jako czynnik poprawiający wylęgowość kur rasy Leghorn utrzymywanych zgodnie z założeniami rolnictwa ekologicznego.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>14.</td> | Bez zmian: <td>14.</td> |
Skasowano: <td>Siedmioskładnikowa mieszanka pastwiskowa dla drobiu jako czynnik poprawiający produkcyjność ekologicznych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td>
| Dodano: <td>Siedmioskładnikowa mieszanka pastwiskowa dla drobiu jako czynnik poprawiający produkcyjność ekologicznych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>15.</td> | Bez zmian: <td>15.</td> |
Skasowano: <td>Zastosowanie witaminy E do poprawy parametrów produkcyjnych certyfikowanych kur nieśnych Hy-Line.</td>
| Dodano: <td>Zastosowanie witaminy E do poprawy parametrów produkcyjnych certyfikowanych kur nieśnych Hy-Line.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>16.</td> | Bez zmian: <td>16.</td> |
Skasowano: <td>Witamina B9 jako stymulator zdrowotności i jakości certyfikowanych piskląt Leghorn.</td>
| Dodano: <td>Witamina B9 jako stymulator zdrowotności i jakości certyfikowanych piskląt Leghorn.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>17.</td> | Bez zmian: <td>17.</td> |
Skasowano: <td>Modyfikacja składu wybiegu w rośliny zwiększające odporność w celu poprawy parametrów wylęgowości certyfikowanych kur Hy-Line.</td>
| Dodano: <td>Modyfikacja składu wybiegu w rośliny zwiększające odporność w celu poprawy parametrów wylęgowości certyfikowanych kur Hy-Line.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>18.</td> | Bez zmian: <td>18.</td> |
Skasowano: <td>Zastosowanie siedmioskładnikowej mieszanki pastwiskowej pobudzającej metabolizm w celu poprawy jakości i przydatności technologicznej mięsa kurcząt rzeźnych Żółtonóżki kuropatwianej, utrzymywanych zgodnie z założeniami rolnictwa ekologicznego.</td>
| Dodano: <td>Zastosowanie siedmioskładnikowej mieszanki pastwiskowej pobudzającej metabolizm w celu poprawy jakości i przydatności technologicznej mięsa kurcząt rzeźnych Żółtonóżki kuropatwianej, utrzymywanych zgodnie z założeniami rolnictwa ekologicznego.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>19.</td> | Bez zmian: <td>19.</td> |
Skasowano: <td>Receptura składu runi pastwiskowej bogatej w tokoferole i tokotrienole poprawiająca wylęgowość kur Hy-Line utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
| Dodano: <td>Receptura składu runi pastwiskowej bogatej w tokoferole i tokotrienole poprawiająca wylęgowość kur Hy-Line utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>20.</td> | Bez zmian: <td>20.</td> |
Skasowano: <td>Optymalizacja parametrów wylęgowości certyfikowanych kur Leghorn żywionych paszami zbogaconymi o tokoferole i tokotrienole.</td>
| Dodano: <td>Optymalizacja parametrów wylęgowości certyfikowanych kur Leghorn żywionych paszami zbogaconymi o tokoferole i tokotrienole.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>21.</td> | Bez zmian: <td>21.</td> |
Skasowano: <td>Metoda poprawy wylęgowości ekologicznych kur Hy-Line w oparciu o dodatek do paszy witaminy E.</td>
| Dodano: <td>Metoda poprawy wylęgowości ekologicznych kur Hy-Line w oparciu o dodatek do paszy witaminy E.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>22.</td> | Bez zmian: <td>22.</td> |
Skasowano: <td>Witamina E jako stymulator nieśności kur rasy Leghorn utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
| Dodano: <td>Witamina E jako stymulator nieśności kur rasy Leghorn utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>23.</td> | Bez zmian: <td>23.</td> |
Skasowano: <td>Modyfikacja profilu kwasów tłuszczowych certyfikowanych jaj kur żywionych paszą z dodatkiem tymianku pospolitego.</td>
| Dodano: <td>Modyfikacja profilu kwasów tłuszczowych certyfikowanych jaj kur żywionych paszą z dodatkiem tymianku pospolitego.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>24.</td> | Bez zmian: <td>24.</td> |
Skasowano: <td>Wpływ jeżówki purpurowej na jakość ekologicznych jaj.</td>
| Dodano: <td>Wpływ jeżówki purpurowej na jakość ekologicznych jaj.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>25.</td> | Bez zmian: <td>25.</td> |
Skasowano: <td>Receptura dwuskładnikowej mieszanki ziołowej dla certyfikowanych kur nieśnych poprawiająca jakość jaj.</td>
| Dodano: <td>Receptura dwuskładnikowej mieszanki ziołowej dla certyfikowanych kur nieśnych poprawiająca jakość jaj.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>26.</td> | Bez zmian: <td>26.</td> |
Skasowano: <td>Metoda poprawy wskaźników wylęgowości certyfikowanych piskląt kur rasy Rhode Island Red.</td>
| Dodano: <td>Metoda poprawy wskaźników wylęgowości certyfikowanych piskląt kur rasy Rhode Island Red.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>27.</td> | Bez zmian: <td>27.</td> |
Skasowano: <td>Wieloskładnikowa mieszanka ziołowa poprawiająca wyniki produkcyjne kur rasy zielononóżka kuropatwiana utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
| Dodano: <td>Wieloskładnikowa mieszanka ziołowa poprawiająca wyniki produkcyjne kur rasy zielononóżka kuropatwiana utrzymywanych na certyfikowanych fermach drobiu.</td>
|
Skasowano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
| Dodano: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td>
|
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |
Bez zmian: <div id="tab2019" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> | Bez zmian: <div id="tab2019" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2019 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2019 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> | Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Bez zmian: <td>Rozcieńczalnik do mrożenia nasienia knura i sposobów mrożenia nasienia.</td> | Bez zmian: <td>Rozcieńczalnik do mrożenia nasienia knura i sposobów mrożenia nasienia.</td> |
Bez zmian: <td>Zakład Doświadczalny IZ PIB Żerniki Wielkie sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>Zakład Doświadczalny IZ PIB Żerniki Wielkie sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>3.</td> | Bez zmian: <td>3.</td> |
Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> | Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> |
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2019 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2019 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> | Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>System baz danych do analiz genetycznych nowych cech funkcjonalnych bydła mlecznego w Polsce.</td> | Bez zmian: <td>System baz danych do analiz genetycznych nowych cech funkcjonalnych bydła mlecznego w Polsce.</td> |
Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Kołbacz sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Skasowano: <td>Wskaźniki trendów fenotypowych i genetycznych cech produkcyjnych i funkcjonalnych w populacji świń ras objętych programami ochrony zasobów genetycznych.</td>
| Dodano: <td>Wskaźniki trendów fenotypowych i genetycznych cech produkcyjnych i funkcjonalnych w populacji świń ras objętych programami ochrony zasobów genetycznych.</td>
|
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców Owiec i Kóz</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców Owiec i Kóz</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>3.</td> | Bez zmian: <td>3.</td> |
Bez zmian: <td>Wskaźniki trendów fenotypowych i genetycznych cech produkcyjnych i funkcjonalnych w populacji owiec ras objętych programami ochrony zasobów genetycznych.</td> | Bez zmian: <td>Wskaźniki trendów fenotypowych i genetycznych cech produkcyjnych i funkcjonalnych w populacji owiec ras objętych programami ochrony zasobów genetycznych.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej POLSUS</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej POLSUS</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>4.</td> | Bez zmian: <td>4.</td> |
Bez zmian: <td>Dwuskładnikowy dodatek ziołowy poprawiający wylęgowość i jakość piskląt kur rasy zielononóżka kuropatwiana w gospodarstwach certyfikowanych.</td> | Bez zmian: <td>Dwuskładnikowy dodatek ziołowy poprawiający wylęgowość i jakość piskląt kur rasy zielononóżka kuropatwiana w gospodarstwach certyfikowanych.</td> |
Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>5.</td> | Bez zmian: <td>5.</td> |
Bez zmian: <td>Metody produkcji wysokiej jakości mięsa ekologicznych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td> | Bez zmian: <td>Metody produkcji wysokiej jakości mięsa ekologicznych kurcząt rasy Rhode Island Red.</td> |
Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>6.</td> | Bez zmian: <td>6.</td> |
Bez zmian: <td>Produkcja wysokiej jakości certyfikowanego mięsa kurcząt rzeźnych rasy żółtonóżka kuropatwiana.</td> | Bez zmian: <td>Produkcja wysokiej jakości certyfikowanego mięsa kurcząt rzeźnych rasy żółtonóżka kuropatwiana.</td> |
Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Chorzelów sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>7.</td> | Bez zmian: <td>7.</td> |
Bez zmian: <td>Włókno z krajowych roślin włóknistych – len i konopie.</td> | Bez zmian: <td>Włókno z krajowych roślin włóknistych – len i konopie.</td> |
Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Grodziec Śląski im. Prof. Mieczysława Czai sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>ZD IZ PIB Grodziec Śląski im. Prof. Mieczysława Czai sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |
Bez zmian: <div id="tab2018" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> | Bez zmian: <div id="tab2018" class="tab-pane fade" role="tabpanel"> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2018 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">WDROŻENIA W 2018 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> | Bez zmian: <th>Miejsce wdrożenia</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> | Bez zmian: <td>Wdrożenie metody NIRS na oznaczanie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w schabie metodą NIRS.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Bez zmian: <td>Rozcieńczalnik do mrożenia nasienia knura i sposobów mrożenia nasienia.</td> | Bez zmian: <td>Rozcieńczalnik do mrożenia nasienia knura i sposobów mrożenia nasienia.</td> |
Bez zmian: <td>Zakład Doświadczalny IZ PIB Żerniki Wielkie sp. z o.o.</td> | Bez zmian: <td>Zakład Doświadczalny IZ PIB Żerniki Wielkie sp. z o.o.</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>3.</td> | Bez zmian: <td>3.</td> |
Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> | Bez zmian: <td>Procedura SOP M.016: „Oznaczanie zawartości jodu w paszach i premiksach metodą katalityczno-kinetyczną z pomiarem spektrofotometrycznym”.</td> |
Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> | Bez zmian: <td>Główny Inspektorat Weterynarii</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2018 ROKU</span></ strong></h3> | Bez zmian: <h3><strong><span style="color: #339966;">APLIKACJE W 2018 ROKU</span></ strong></h3> |
Bez zmian: <table> | Bez zmian: <table> |
Bez zmian: <thead> | Bez zmian: <thead> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <th>Lp.</th> | Bez zmian: <th>Lp.</th> |
Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> | Bez zmian: <th style="width: 65%;">Nazwa produktu</th> |
Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> | Bez zmian: <th>Miejsce aplikacji</th> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </thead> | Bez zmian: </thead> |
Bez zmian: <tbody> | Bez zmian: <tbody> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>1.</td> | Bez zmian: <td>1.</td> |
Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła Polskiego Czerwonego w typie mięsnym.</td> | Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła Polskiego Czerwonego w typie mięsnym.</td> |
Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Zachowawczej Rasy Polska Czerwona w typie mięsnym</td> | Bez zmian: <td>Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Zachowawczej Rasy Polska Czerwona w typie mięsnym</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>2.</td> | Bez zmian: <td>2.</td> |
Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czerwono-białej.</td> | Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czerwono-białej.</td> |
Bez zmian: <td>hodowcy indywidualni</td> | Bez zmian: <td>hodowcy indywidualni</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>3.</td> | Bez zmian: <td>3.</td> |
Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czarno-białej.</td> | Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czarno-białej.</td> |
Bez zmian: <td>hodowcy indywidualni</td> | Bez zmian: <td>hodowcy indywidualni</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: <tr> | Bez zmian: <tr> |
Bez zmian: <td>4.</td> | Bez zmian: <td>4.</td> |
Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czerwonej.</td> | Bez zmian: <td>Koordynacja i realizacja programów ochrony bydła rasy polskiej czerwonej.</td> |
Bez zmian: <td>Krajowy Związek Hodowców Czerwonego Bydła Polskiego</td> | Bez zmian: <td>Krajowy Związek Hodowców Czerwonego Bydła Polskiego</td> |
Bez zmian: </tr> | Bez zmian: </tr> |
Bez zmian: </tbody> | Bez zmian: </tbody> |
Bez zmian: </table> | Bez zmian: </table> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |
Bez zmian: </div> | Bez zmian: </div> |