• Przejdź do nawigacji
  • Przejdź do treści
  • Przejdź do sekcji stopka
Logo - Instytut Zootechniki PIB Logo BIP
  • Kontrast domyślny
  • Kontrast czarno-biały
  • Kontrast żółto-czarny
  • Kontrast czarno-żółty
  • Czcionka domyślna
  • Czcionka średnia
  • Czcionka duża

Informacje

  • Biuletyn Instytutu Zootechniki – Państwowego Instytutu Badawczego
  • Informacje ogólne
  • Podstawy prawne
  • Dyrekcja
  • Rada Naukowa na lata 2021 – 2025
  • Szkoła Doktorska Nauk Przyrodniczych i Rolniczych
  • Procedury postępowania w sprawie nadania stopni w Instytucie Zootechniki PIB
  • Postępowania awansowe
  • Struktura organizacyjna
  • Struktura własnościowa
  • Struktura zatrudnienia
  • Majątek i gospodarka finansowa
  • Zakłady Doświadczalne
  • Udostępnianie informacji publicznej
  • Ponowne wykorzystywanie informacji publicznej
  • Kontrole i audyty
  • Ogłoszenia
  • Konkursy na pracownika naukowego
  • Wdrożenia i aplikacje
  • Zakładowa Organizacja Związkowa
  • Kontakt
  • RODO

Zobacz również

  • Zamówienia Publiczne
  • Wynalazczość
Przewody doktorskie Data publikacji 16 czerwca 2025 / 30 czerwca 2025

mgr inż. Kinga Szczepanik

  • Streszczenie w języku polskim
  • Streszczenie w języku angielskim
  • Rozprawa doktorska
  • Recenzja rozprawy doktorskiej – prof. dr hab. Anna Czech
  • Recenzja rozprawy doktorskiej – dr hab. Anna Milczarek, prof. US
  • Recenzja rozprawy doktorskiej – dr hab. Anita Zaworska-Zakrzewska
  • Zawiadomienie o publicznej obronie mg inż. Kingi Szczepanik
  • Informacje o publikacji
  • Historia wersji
Publikacja:
16 czerwca 2025, 11:58 przez Magdalena Stabryła-Tatko
Aktualizacja:
30 czerwca 2025, 06:17 przez Magdalena Stabryła-Tatko
Osoba odpowiedzialna:
Marta Jarosz

Wersje artykułu

Logo - Instytut Zootechniki PIB

Kontakt

ul. Krakowska 1, 32-083 Balice

Tel: +48 12 357 27 00, +48 666 081 111

E-mail: sekretariat@iz.edu.pl

Odnośniki

  • Instytut Zootechniki PIB
  • Zamówienia Publiczne
  • Krajowy Biuletyn Informacji Publicznej
  • Deklaracja dostępności
  • Polityka prywatności
  • GEP
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.